Restauració corporal amb la microgimnàstica , "Totes som treballadores" 3 de Març Cotxeres de Sants - Magazine deixalatevaempremta.org -->

Última hora

Post Top Ad

Restauració corporal amb la microgimnàstica , "Totes som treballadores" 3 de Març Cotxeres de Sants

  • 17:30h. Taller de Microgimnàstica Teresa Escobedo, Antònia Altayó, Nativitat Peña, Inocència González

Microgimnàstica,  "Totes som treballadores" 3 de Març Cotxeres de SantsMètode terapèutic englobat en el sistema ARC

Amb la microgimnàstica es recupera l'equilibri, es guanya consciència corporal i energia, fent estiraments amb petits moviments combinats amb la respiració, que donen flexibilitat, tonifiquen el cos i disminueixen les tensions musculars.

Es pot practicar de forma individual però generalment es treballa en grup.

Les sessions duren una hora i mitja, on dirigim la mirada cap al nostre interior i realitzem micromoviments, senzills, pausats i profunds que, combinats amb la respiració adequada, treballen el nostre cos amb delicadesa i eficàcia. Sense castigar-nos i sense forçar-nos, l'alliberem de tensions a poc a poc, fins que desapareixen els nusos de tensió que ens empresonen, ens bloquegen i ens provoquen malestar o dolor.
  • Està indicada per eliminar els problemes lumbars, dolors ciàtics, pinçaments, cefalees, vertígens, cervicàlgies.
  • Corregir les desviacions articulars de peus i cames, hiperextensió, artrosi de genoll,genu varum, genu valgus, peus plans, galindons.
  • Eliminar el dolor i recuperar-nos de l'artrosi, l'artritis, l'espondilitis, la sacroilitis, la tendinitis i altres inflamacions.
  • Millorar els problemes de taquicàrdies, estats depressius, manca de concentració...
  • Alleujar la fatiga crònica i la fibromiàlgia perquè afavorim la mobilització no forçada d'un conjunt múscul-esquelètic molt contracturat.
  • Adquirir un major coneixement del nostre cos.
  • Aprendre rutines saludables perquè la nostra esquena, i el nostre cos en general, no pateixin durant l'embaràs i incidim en la respiració de preparació al part.

"Totes som treballadores". Vine a aquesta meravellosa i única jornada lúdica  de celebració i creixement personal. Una oportunitat de reconèixer-nos com a dones i valorar els talents que són nostres per ser qui som.
Dissabte 3 de març a les 10,30 h  començarem esmorzant juntes i seguirem amb activitats fins a les 14,30 h. continuarem a la tarda de 16,30 h. a 20, 30 h. aproximadament ..
Aquestes activitats es realitzen a la sala d'actes de les Cotxeres de Sants, plaça Bonet i Moixí 7, quarta planta i son obertes a tothom.



Teresa Escobedo Asín
Microgimnàstica
teresaescobedo21@gmail.com
660458362
www.sistema-arc.com
facebook.com/teresa.escobedo


Antònia Altayó 
Microgimnàstica
facebook.com/antoniamicrogimnastica




Natividad Peña Peña
Microgimnàstica







AYÚDANOS A CONSEGUIR 1000 SUSCRIPTORES  ¿Aportas tu granito de arena ?. Con un clic en el botoncito bastará. Gracias! Suscríbete a nuestro canal YouTube

No hay comentarios:

Publicar un comentario