Ejercici Sistèmic "Honrem qui Som", "Totes som treballadores" 3 de Març Cotxeres de Sants, per Eulalia Camps Harder - Magazine deixalatevaempremta.org -->

Última hora

Post Top Ad

Ejercici Sistèmic "Honrem qui Som", "Totes som treballadores" 3 de Març Cotxeres de Sants, per Eulalia Camps Harder

Eulalia Camps participa en Totes som Treballadores

  • 16:45h Constel.lació Quàntica Eulalia Camps

El Ejercici Sistèmic és un exercici que busca un ordre dins el sistema:

El primer és la de pertinença, que diu que tothom que forma part o ha format part d'un sistema ha d'estar-hi inclòs, ningú no pot ser-ne exclòs. Això vol dir, en el cas de les famílies, que tots aquells que formen part de la família han de tenir un lloc al nostre cor. Quan se n'exclou algú, el sistema es desestabilitza i es produeixen compensacions, és a dir, algun altre membre de la família inconscientment s'identifica amb la persona exclosa. Els motius per a l'exclusió poden ser diversos: de vegades, perquè la persona tenia conductes que anaven en contra de l'escala de valors de la família, o perquè va patir una mort tràgica i li produïa massa dolor parlar-ne.

El segon ordre és la de la jerarquia, que implica que els que arriben abans al sistema tenen prioritat sobre els que arriben després. També vol dir que les persones que desenvolupen una funció bàsica per a la supervivència del sistema tenen prioritat sobre les altres. Una transgressió d'aquesta llei en la família, amb la consegüent alteració del sistema, es produiria, per exemple, quan un fill es posa en el lloc del pare o un germà petit en el lloc del gran.

El tercer és la de l'equilibri entre donar i rebre.
El desequilibri es dóna quan algú en el sistema dóna més del que rep o quan algú és incapaç de rebre de l'altre, etc.


Una activitat per a totes les que participem on ens podem reconèixer i sentir el poder que tenim per el sols fet de ser.
Una activitat grupal, a través d'un exercici Sistèmic com són les Constel·lacions Familiars. L'activitat es realitzarà a les 16,30 h a la sala d'actes de les Cotxeres de Sants. Sóc Eulàlia Camps i fa més de 15 anys que acompanyo Constel·lacions Sistèmiques arreu de Catalunya.

Ens trobem el dia 3 de març i celebrem juntes que som dignes de Ser qui Som sense límits i plenes de il.lusions i projectes. Cada una de nosaltres tenim talents i "dons" per fer de la vida un espai de llibertat, felicitat i igualtat.


"Totes som treballadores" ens dóna la possibilitat de retrobar-nos i gaudir d'un dia especial dedicat a apoderar-nos i recordar-nos que mereixem Amor pel simple fet de Ser.

Espero compartir amb tu aquesta activitat i tot el dia.


"Totes som treballadores". Vine a aquesta meravellosa i única jornada lúdica  de celebració i creixement personal. Una oportunitat de reconèixer-nos com a dones i valorar els talents que són nostres per ser qui som.
Dissabte 3 de març a les 10,30 h  començarem esmorzant juntes i seguirem amb activitats fins a les 14,30 h. continuarem a la tarda de 16,30 h. a 20, 30 h. aproximadament ..
Aquestes activitats es realitzen a la sala d'actes de les Cotxeres de Sants, plaça Bonet i Moixí 7, quarta planta i son obertes a tothom.


Eulalia Camps Harder
Maestra de Reiki, formadora en: Constelaciones Cuánticas , registros Akáshicos y todos los niveles de Reiki Usui. Renacedora.
Co-fundadora de deixalatevaempremta.org
Móvil 610860461
eulaliacamps@hotmail.com
Facebook.com/eulaliacamps



AYÚDANOS A CONSEGUIR 1000 SUSCRIPTORES  ¿Aportas tu granito de arena ?. Con un clic en el botoncito bastará. Gracias! Suscríbete a nuestro canal YouTube

No hay comentarios:

Publicar un comentario