Conferencia: Música i Xamanisme, per Marc Jiménez Prat a la Fira/Congrés Consciència i Vida - Magazine deixalatevaempremta.org -->

Última hora

Post Top Ad

Conferencia: Música i Xamanisme, per Marc Jiménez Prat a la Fira/Congrés Consciència i Vida

Conferencia: Música i  Xamanisme, per Marc Jiménez Prat  a la Fira/Congrés Consciència i Vida

Conferencia i Sons Ancestrals, per Marc Jiménez Prat  a la Fira/Congrés Consciència i Vida 

Em dic Marc Jiménez i el dia 12 de maig estaré a La Fira-Congrès "Consciència i Vida", iniciativa creada per les Associacions: Deixalatevaempremta.org y Corazón Alado

Música i Xamanisme:

"El camí del Xaman: Músic, Sanador i Mestre Espiritual"

El Camí del Xaman és un viatge de recerca personal a través de la Veu i la Música segons el coneixement ancestral. El cant i els Sons Ancestrals desperten la nostra essència i faciliten la connexió amb la nostra saviesa espiritual.Un camí que ens porta a descobrir al nostre Xaman intern: el mestre, sanador i músic que portem dins.

La conferència s’enfoca en presentar els continguts de la Formació en Musicoteràpia Ancestral i Xamanisme Essencial, formada per diferents cursos (cant ancestral, tambor xamànic, sanació i viatge xamànic...),i que ens permetrà conèixer l’essència del Xamanisme, els usos Ancestrals de la Música i les seves aplicacions terapèutiques.

Al acabar la conferència hi haura un petit recital personalitzat de sons ancestrals per a tots els assistents.
Fira/Congrés Consciència i Vida

Marc Jiménez Prat “Niwaki"
MusicoTerapeuta, especialitzat en Sonoteràpia Ancestral i Música Xamànica.
Facilitador de Viatges Sonors i Concerts Meditatius. Membre del projecte de Música Ancestral: OSAM (www.osam.guru).Canal i Comunicador del Món Espiritual, Consultor i Lector de Registres Akàshics.
Músic ètnic autodidacte, i investigador de la Música com a vehicle espiritual que facilita l'experiència transpersonal, i el seu ús en les pràctiques ancestrals.Terapeuta i explorador de mètodes de sanació musicals a través de l'espiritualitat, el xamanisme, els estats ampliats de consciència, el cant i la Bioacústica. Practicant i facilitador de Xamanisme Druida i Amerindi.
Creador i facilitador del projecte “Cercles de So”, un projecte musical vinculat a la tradició Celta i la seva espiritualitat. Estudiant de Ciència Espiritual i Metafísica.

 Marc Jimenez Prat

Marc Jimenez Prat
Sanació Musical, Sonoteràpia Ancestral, Consulta Akashica, Canalizaciones.
marcjprat@gmail.com
www.niwaki33.com
Facebook.com/markniwaki




AYÚDANOS A CONSEGUIR 1000 SUSCRIPTORES  ¿Aportas tu granito de arena ?. Con un clic en el botoncito bastará. Gracias! Suscríbete a nuestro canal YouTube

No hay comentarios:

Publicar un comentario