Taller d’Arteràpia, Casinet d'Hostafranchs BCN - Magazine deixalatevaempremta.org -->

Última hora

Post Top Ad

Taller d’Arteràpia, Casinet d'Hostafranchs BCN

El taller d’Arteràpia desenvolupa les tevés potencialitats, És l’ús d’eines d’Art per adonar-t’en de COM FAS A LA TEVA VIDA

Potencia la coherència entre el que pensem, sentim i fem, el nostre auto-suport i per conseqüència, la nostra Responsabilitat. Desbloqueja i facilita la Ex-PRESSIÓ, CONTÉN-CIÓ i ACCEPTACIÓ del que som i sentim a través de la metàfora. Estem tots en construcció.

No t’has de preocupar per no saber dibuixar ja que no fem art. Ens expresem a través de diferents tècniques com el dibuix, teatre, treball corporal, fantasíes guiades, jocs de relació, visualitzacions, tècniques de relaxació…per dirigir-nos cap a un treball d’introspecció i reflexió, tot obrint les nostres oídes, ulls, intuició, pell, olfacte, memoria, cos, amb mirades que escolten, colors, gests, sons, música…
El pas per aquest taller no et deixarà indiferent, en el teu cervell, el teu cor i el teu cos quedarà gravat un bonic record.
Us fem arribar una càlida salutació desde l’Art, el Teatre i la Teràpia!

El Present passa i es transforma de Passat a Futur i lo permanent ets TU.

PRESENTACIONES

Elisabeth González
Llicenciada en Belles Arts. Terapèuta i Arterapèuta Gestalt. Formada en Psicoteràpia Integrativa i Eneagrama (Programa SAT) amb Claudio Naranjo. Formada en Terapia Gestalt d’adults, adolescents i infantil. Postgrau en Psicologia Clínica gestàltica, Gestalt Play Therapy amb l’equip de Violet Oaklander.
A l'actualitat formant-se en treball Corporal integratiu (bioenergética)
He realitzat cursos de Constel·lacions familiars, Sistèmica, Clown i teatre terapèutic, d'acompanyament a nens i adults en situacions de crisi, dol i trauma entre d’altres. Coordino un grup d’Arteràpia amb interns en el centre Penitenciari de Brians 2 i he coordinat amb enfoc gestàltic i arterapèutic un grup de joves interns al Centre penitenciari de Joves a la Roca del Vallès.
Participo i coordino des de fa tres anys un projecte d'Arteràpia a l'institut del barri del Raval, IES Miquel Tarradell.
Membre Fundador de T’a, Teràpia a l'Abast, associació sense ànim de lucre

Nora Espeche
Terapeuta Gestalt Formada en el Taller de Gestalt de Barcelona dirigido por Albert Rams y Cristina Nadal. Formada en Psicoterapia integrativa en el Programa SAT y Eneagrama de la personalidad dirigido por el Dr. Claudio Naranjo. Actriz formada durante 8 años en Bs As en el método de Lee Strasberg. Curso impartido por John Strasberg de análisis Orgánico de texto e interpretación. He realizado cursos de trabajo corporal método Grieg con Susana Rivara.Método Rio abierto con Graciela Figueroa. Participo y coordino taller de teatro para adolescentes IDENTIDAD DE GÉNERO Y NUEVAS MASCULINIDADES impartido en los Institutos Eugeni D’Or y Margarita Xirgu de L’Hospitalet de Llobregat. Participo como voluntaria en el proyecto de T’A acompañando a personas con riesgo de exclusión social. Participo en el Proyecto de Arterapia en el centro Penitenciario de Brian 2 y Grupo de jóvenes del centro Penitenciario de jóvenes de la Roca del Valles. Coordina y dirige el grupo de teatro Vivencia desde hace 9 años. Doy clases de teatro para adultos desde hace 15 años.

AYÚDANOS A CONSEGUIR 1000 SUSCRIPTORES 
¿Aportas tu granito de arena ?. Con un clic en el botoncito bastará. Gracias!
Suscríbete a nuestro canal YouTube



No hay comentarios:

Publicar un comentario