Conferencia: EL CANT TERAPÈUTIC APLICAT A TOTS ELS PÚBLICS (DE NENS A AVIS) I DURANT L’EMRARÀS ( CANT PRENATAL), per Cristina Franch Jareño - Magazine deixalatevaempremta.org -->

Última hora

Post Top Ad

Conferencia: EL CANT TERAPÈUTIC APLICAT A TOTS ELS PÚBLICS (DE NENS A AVIS) I DURANT L’EMRARÀS ( CANT PRENATAL), per Cristina Franch Jareño

EL CANT TERAPÈUTIC APLICAT A TOTS ELS PÚBLICS (DE NENS A AVIS) I DURANT L’EMRARÀS ( CANT PRENATAL)


Partim de la base QUE TOTS PODEM CANTAR i tots tenim un instrument perfecte, deixem enrere tots el calla!, millor no cantis!, desafines! No serveixes per cantar........ i CANTEM. Quant cantem sentim una gran alliberació i guanyem en confiança i autoestima, desbloquegem traumes, deixem sortir tot el que hem callat i sobretot connectem amb nosaltres mateixos i la nostra ànima.

La tècnica de cant que utilitzo, te el seu origen a França cap als anys 1960. Marie Louise Aucher creadora del mètode el va anomenar psycofonia.
Va definir-lo com:
“Recorregut auto-experimental d'harmonia física i psíquica a través de la veu cantada i parlada i les correspondències entre l’home, els sons i el ritme, creant una síntesi personal de coneixença de l’equilibri.”

COM FUNCIONA?

A través de gestos espontanis que fem habitualment, aprenem a cantar. Es un mètode de molta consciència corporal que ens permet alhora que cantem, treballar sobre nosaltres mateixos, d’una manera suau i dolça. A través de la nostra pròpia veu podem sanar traumes de la infància i de l’edat adulta inclús de vides passades.
Amb aquest mètode aprenem a trobar els ressonadors dins el nostre cos, de manera espontània, fet que farà que la nostra veu cada cop sigui mes estable i amplificada. També treballem tots els músculs que intervenen quan cantem, utilitzem la respiració com a base del nostre treball.
Es a dir, en resum, posem consciencia a tot el nostre cos mentre cantem i ell ens mostra com fer-ho perquè la nostra veu estigui segura, estable, forta.... aprenem a utilitzar la veu parlada i cantada, afavorint una pujada d’autoestima i seguretat alhora que sanem el nostre interior.

A QUI PODEM AJUDAR?


  • NO es necessari saber cantar ni saber música, això vol dir que tots tenim accés a cantar amb aquest mètode
  • A tothom que vulgui fer un procés sanador interior a través de la veu
  • Nens amb problemes d’aprenentatge, hiperactivitat o aquells que no tinguin cap desequilibri però vulguin cantar
  • Adults amb patologies


CANT PRENATAL

Quant aquesta tècnica l’apliquem durant l’embaràs i el part:
Fem prendre consciencia del cos de l’embarassada i els canvis que es donen durant l’embaràs.
El bebè rep el so dels seus pares de manera amplificada i està contínuament en un bany de so. Amb aquest mètode poden combatre l’estrès diari, la gestió emocional dels 9 mesos i del part. Aprenem a generar endorfines que ens ajudaran durant el part per les contraccions durant la dilatació.
Es molt beneficiós tan per la dona embarassada que treballa: postura, respiració, freqüència cardíaca, so, relaxació, consciència corporal.
Pel petit a néixer te molts beneficis també: desenvolupament cognitiu, mobilitat en néixer, la parla, la visió, la codificació musical.
Per la família el vincle que es genera a través del cant, es molt fort tant del fill cap a la mare com amb el pare i també entre ells, el so ens allibera de tensions que es puguin generar durant el dia.
El bebè en néixer reconeix la veu dels seus pares, les cançons i els moviment amb els que hem treballat durant l’embaràs.

 Dilluns, 10 Decembre 2018
 18:00h - 19:15h
 Lugar: Nau Bostik - Carrer Ferran Turné, 1 - Barcelona.




Activitat impartida per:

Cristina Franch Jareño
DADES DE CONTACTE:
Cristina Franch
Teràpia a través de la veu, Cant prenatal, Naturopatia i Teràpies energètiques
Tlf: 640.87.04.54
www.cantoprenatal.es
.instagram.com/cristina terapias voz
facebook.com/Canto-Prenatal-y-psicofonia

AYÚDANOS A CONSEGUIR 1000 SUSCRIPTORES  ¿Aportas tu granito de arena ?. Con un clic en el botoncito bastará. Gracias! Suscríbete a nuestro canal YouTube

No hay comentarios:

Publicar un comentario